Administration

Med Flexlock kan du välja lås och administration efter dina behov. Våra molnbaserade lösningar Smart, Wireless och Plug-in ger möjlighet till en central hantering av många lås på kort tid. Lås anslutna till Smart och Wireless kan administreras helt på distans med hjälp av en dator, medan Plug-in kräver en uppdatering på plats vid respektive lås. Med lösningen Card hanterar du all administration manuellt på plats vid låset, enkelt och smidigt. Vilken lösning passar bäst för din verksamhet?

Smart

Med Flexlock Smart använder du mobilen som nyckel. Mobilapplikationen kommunicerar direkt med låset och molntjänsten. Du hanterar administrationen från din dator, något som ger stor flexibilitet. Förändringar och nya rättigheter syns direkt i användarens app.

Läs mer om Smart

Wireless

Med Flexlock Wireless sköter du all administration via trådlös uppkoppling till molnet. Alla förändringar sker på distans, utan att du behöver vara på plats. Det är en lösning som passar dig med ett skiftande förvaringsbehov och som smidigt och strukturerat vill kunna hantera många lås och användare. Wireless stödjer alla typer av RFID-kort och taggar.

Läs mer om Wireless

Plug-in

Med Flexlock Plug-in sköter du all administration centralt, där data finns lagrad i molnet. Det är ett enkelt sätt att administrera, där funktioner och rättigheter överförs på plats vid varje enskilt lås. Överföringen sker smidigt med en enkel knapptryckning via en programmeringsbox som ansluts med kabel till varje lås.

Läs mer om Plug-in

Card

Med Flexlock Card hanterar du låsen på plats, med hjälp av ett funktionskort och ett användarkort. Det är det administrationssätt som är vår standard. Systemet är prisvärt, enkelt och smidigt att hantera för vem som helst i verksamheten. Eftersom det inte har en central lagring av lås- och användardata, passar det bra för dig som administrerar ett mindre antal lås och vill ha en enkel hantering.

LÄs mer om Card