Köpguide

Vilket låssystem passar bäst för dina behov? Flexlock finns i olika utföranden, både vad gäller de fysiska låsen och sätten att administrera funktion och användare. I vår köpguide får du en bra bild över vilken lösning som passar bäst för din verksamhet.

 

1. Hur ska låsen användas?

Med få användare, och där förvaringen används av samma person under längre tid, är behovet av central administration litet. I stora organisationer med skiftande förvaringsmodeller och fria kontorsplatser, är central administration av låsen en stor fördel. Läs mer om olika sätt att administrera låsen.

 

2. Hur är dina lokaler utformade?

Lokalernas utformning, planlösning och användningsområde påverkar vilken lösning som passar bäst för dig. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dina lokaler. Fråga oss gärna om råd.

 

3. Hur vill du låsa upp?

Våra lås kan låsas upp med RFID-tagg eller med en smart mobiltelefon. Med mobiltelefonen som nyckel är du hänvisad till Flexlock Smart. Till övriga system fungerar alla RFID-enheter som kort och taggar.

 

4. Hur ser din förvaring ut?

Typen av förvaring styr ditt val av lås. Flexlock Invisible placeras på insidan av skåpsdörren eller lådan och passar de allra flesta typer av kontorsförvaring. Om en plåtdörr eller en tjock skåpsdörr i trä hindrar RFID-signaler eller mekanismen hos Flexlock Invisible att fungera, finns Flexlock Visible eller Flexlock Public. Visible är ett robust vredlås som sitter på utsidan av förvaringen medan Public är ett invändigt lås med en extern utvändig antenn. Läs mer om våra olika lås

 

Vi hjälper dig att hitta rätt lösning

Ett kort samtal med någon av våra experter brukar reda ut eventuella frågetecken. Du får snabbt en bild av vilken typ av lås och vilken administration som passar bäst för din verksamhet – hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Victoria Wallén

Victoria Wallén

Key Account Manager