Smart

Med Flexlock Smart använder du mobilen som nyckel. Mobilapplikationen kommunicerar direkt med låset och molntjänsten. Du hanterar administrationen från din dator, något som ger stor flexibilitet. Förändringar och nya rättigheter syns direkt i användarens app.

Play video

Flexlock Smart är precis som alla modeller av Flexlock ett batteridrivet lås. Det här tillsammans med Smart-lösningen gör systemet väldigt flexibelt. Du kan till exempel ha enskilda förvaringsplatser på olika ställen (i en kommun eller region) som alla administreras via det centrala systemet. Användarens mobil bär låsdata till respektive stand alone-lås. Befintliga Flexlock Mifare kan enkelt uppgraderas till Flexlock Smart.

Flexlock Smart tillhandahåller även historik med information om vem som använt låset och vid vilken tidpunkt. Batteristatus visas också, vilket gör det lätt att se när det är dags att byta batteri.

Så här fungerar Flexlock Smart i korthet:

  • Administratören hanterar lås och användare via webbläsare.
  • Flexlock Smart säljs som en molntjänst där all data lagras.
  • Information och aktiviteter går via mobilapplikationen, som har trådlös kontakt med låsen via Bluetooth.
  • Användaren ser enbart de skåp den har tillgång till i mobilappen.
  • Batteristatus och låshistorik ses och lagras i administrationsprogrammet.
  • Systemet uppfyller gällande GDPR-lagstiftning och har stöd för  kundanpassad anonymisering av historik och gallringsfunktion.

Flexlock Smart är det moderna och flexibla sättet att använda och administrera RFID-lås. Fungerar perfekt för såväl ett fåtal lås som för tusentals lås. Flexlock Smart kan enkelt administrera lås som ligger på geografiskt helt olika platser. 

Flexlock Smart är kompatibelt med både Flexlock Invisible och Flexlock Visible.

Denna lösning säljs som ”mjukvara som en tjänst” (SAAS)  och tecknas med ett avtal. I avtalet ingår även Servicenivåavtal (SLA) och Personbitträdeavtal (PUB).

Hör av dig till oss, så berättar vi mer

Victoria Wallén

Victoria Wallén

Key Account Manager
Björn Fängström

Björn Fängström

Key Account Manager Nordic Countries - Stockholm/Norrland