Wireless

Flexlock Wireless erbjuder trådlös uppkoppling till låsen, med en central administration i molnet. Förändringar sker utan fysisk närvaro vid låsen. Wireless är ett system för dig som har ett skiftande förvaringsbehov och som snabbt och smidigt vill kunna hantera många lås och användare på ett strukturerat sätt. Alla typer av RFID-kort eller taggar kan användas. 

Play video

Flexlock Wireless är ett system som är optimerat för att hantera många lås och användare, samt ofta byta funktion i låsen. All data lagras i molnet och kan enkelt och säkert administreras via webbläsare. Förändringar skickas automatiskt till låsen ute i verksamheten.

Flexlock Wireless tillhandahåller även historik med information om vem som använt låset och vid vilken tidpunkt. Batteristatus visas också, vilket gör det lätt att se när det är dags att byta batteri.

Så här fungerar Flexlock Wireless i korthet:

  • Drivs som en säker molntjänst och administreras via webbgränssnitt. 
  • Ger en enkel hantering och bra översikt över lås, användare och användning.
  • I systemet lagras batteristatus och användarhistorik på både privata och valfria lås.
  • Enkelt att förändra Flexlocks alla grundfunktioner, till exempel mode, ljudsignal och LED-ljus.
  • Användarkort läses säkert in via vår USB-kortläsare.
  • Systemet uppdaterar låsen via internet och utplacerade uppkopplade Flexlock Link Gateways som hanterar trådlös information till låsen.

Flexlock Wireless är ett flexibelt och prisvärt låssystem med smidig central administration. Flexlock Wireless är som allra bäst i stora och föränderliga organisationer med förvaring på flera platser i en byggnad.

Denna lösning säljs som ”mjukvara som en tjänst” (SAAS)  och tecknas med ett avtal. I avtalet ingår även Servicenivåavtal (SLA) och Personbitträdeavtal (PUB).

Hör av dig till oss, så berättar vi mer

Victoria Wallén

Victoria Wallén

Mammaledig
Björn Fängström

Björn Fängström

Key Account Manager Nordic Countries - Stockholm/Norrland