Så funkar Flexlock

Flexlock är ett digitalt låssystem för skolor, kontor, butiker, gym och andra verksamheter med behov av säker och smidig förvaring. Låsen är enkla att använda och enkla att integrera i olika förvaringar.

Flexlock kan implementeras med dina nuvarande RFID-kort eller taggar utan att påverka det befintliga systemet. Samma kort eller tagg kan därmed användas för tillträde till både arbetsplats och förvaringsmöbler.

Låsen kan monteras i både nya och befintliga möbler. De styrs enkelt med ett låskort, en tagg eller din mobil. Alla Flexlock lås är batteridrivna, underhållsfria, driftsäkra och har en lång livslängd. En smidig administration gör det enkelt att ställa in låsens funktionalitet efter unika behov. Det gör det också enkelt att anpassa låsen allteftersom behoven i din verksamhet förändras, oavsett om du behöver en permanent eller tillfällig förvaring. Med Flexlock får du en enkel, smart, säker och hållbar låslösning.

 

 

RFID-kompatibla lås

Radio Frequency Identification (RFID) är en teknik för att läsa information på avstånd. Flexlock fungerar med de vanligaste RFID-teknikerna på marknaden. Låset läser endast av allmän information och skriver inte på användarkort eller taggar.

Enkelt

Från installation till programmering – allt ska genomsyras av enkelhet. Därför kan du enkelt programmera om låset för att lägga till eller ta bort användare, eller för att ge det en annan typ av låsfunktion. Låsen är batteridrivna och kräver inte någon extern elförsörjning.

Säkert

Med beprövad RFID-teknik och smarta hanteringskort är Flexlock en bra lösning för arbetsplatsen, skolan, gymmet, butiken och andra verksamheter i behov av säker förvaring. Varje användarkort har unika ID-nummer.

Smart

Med Flexlock kan du anpassa låsen efter verksamheten och inte tvärtom. Som standard levereras låsen programmerade som permanent förvaring kopplad till en eller flera användare. Det är enkelt att förändra låsets funktioner med exempelvis tidsstyrning för att passa som tillfällig förvaring. Det gör Flexlock till ett bra val för den smarta arbetsplatsen.

Hållbart

Alla våra lås och dess inbyggda programvara är utvecklade och tillverkade i Sverige, med beprövad och säker teknik. Låsen kan uppgraderas så att du kan få tillgång till den senaste programvaran och de senaste funktionerna. Med Flexlock får du ett hållbart låssystem som är underhållsfritt, driftsäkert och har lång livslängd.

Lås

Flexlock är ett trådlöst och säkert låssystem som smidigt kan monteras i nya och befintliga förvaringar. Låset finns i två varianter – Flexlock Invisible och Flexlock Visible.

Flexlock Invisible

Flexlock Invisible är det osynliga låset som monteras på insidan av möbeln. Det här ger förvaringen ett stilrent och snyggt utseende. Låset är enkelt att montera, använda och programmera om efter behov. Det passar till många olika typer av förvaringar och fungerar både på trä- och plåtdörrar.

Du kan välja mellan fyra sätt att administrera låsen. Välj molnbaserade lösningar som Flexlock Smart, Flexlock Plugin och Flexlock Wireless eller individuell programmering på plats vid varje lås med Flexlock Card. Flexlock Invisible är batteridrivet och kräver ingen extern strömförsörjning.

Till produkterna

Flexlock Visible

Flexlock Visible är ett robust vredlås som låter dig ersätta nyckellåsen för dina befintliga förvarings- och omklädningsskåp med ett säkert och digitalt låssystem. Det är speciellt lämpligt för plåtskåp, men fungerar lika bra till skåp gjorda av trä. Låset passar de flesta installationer där det idag sitter cylinderlås med en diameter på 19 mm eller 22 mm. Låsen kan tidsstyras eller programmeras för att begränsa antalet användare och har en LED-diod som indikerar när förvaringen är ledig. Du kan välja mellan tre sätt att administrera låsen, Flexlock Smart, Flexlock Plugin eller Flexlock Card. Visible finns endast till Mifare 13,56 MHz.

Till produkterna

Låsbleck

Välj låsbleck efter den typ av förvaring och den funktion som önskas på dörrar eller fronter. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för din verksamhet.

Läs mer om låsbleck

Flexlock Låsbleck

Administration

Det finns fyra sätt att administrera ditt låssystem från Flexlock. Våra molnbaserade lösningar Smart, Wireless och Plug-in ger möjlighet till en central hantering av många lås på kort tid. Lås anslutna till Smart och Wireless kan administreras helt på håll med hjälp av en dator medan Plug-in kräver en uppdatering på plats vid respektive lås. Med lösningen Card hanterar du all administration manuellt på plats vid låset, enkelt och smidigt. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för din verksamhet.

Läs mer om administration

Guide

I vår korta guide kan du läsa om Flexlocks olika användningsområden och vilken programmeringslösning som passar din verksamhet bäst.

Till guide

Checklista

Checklistan är till för dig som vill installera Flexlock i befintlig förvaring. Hur tjock måste skåpsväggen vara och fungerar det med lås i ett plåtskåp?

Till checklista

Vill du ha mer information om Flexlock?

Kontakta oss för mer information om Flexlock eller boka en kostnadsfri rådgivning med oss!

Köpguide

Flexlock är stand alone-lås, smidiga att hantera både som administratör och användare. Bekanta dig med valmöjligheterna i vår köpguide.

Till köpguide

Flexlock funktionskort öppnar skåp med invisiblelås