Flexlock – elektroniska möbellås för kontoret

Flexlocks elektroniska möbelllås är en naturlig del av det moderna kontoret. De batteridrivna RFID-låsen kan enkelt integreras i både befintlig och ny förvaring, utan krånglig kabeldragning.

Flexlock är ett elektroniskt låssystem för kontorets alla behov. Funktionen för varje lås kan enkelt ändras, till exempel från privat till gemensam förvaring. Det gör det till en bra lösning för aktivitetsbaserade kontor och passar lika bra till kontorets omklädningsrum eller cykelgarage. Låsen kan tidsstyras för att passa flera olika behov under dagen.

Du kan välja att installera möbellåsen på utsidan eller insidan av din förvaring. Med det elektroniska låset på insidan av förvaringen får du en ren och snygg förvaringslösning. RFID-låsen är kompatibla med de flesta passagesystem och installeras utan kabeldragning.

Du kan välja bland flera olika sätt att administrera ditt låssystem, från molnbaserade lösningar till förprogrammerade funktions- och användarkort för varje lås. Läs mer om val av administration här.

Hör av dig till oss, så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för din verksamhet.

Victoria Wallén

Victoria Wallén

Key Account Manager